Погода в Черновцах
 
Круглий стіл на тему: новітні технології в кулінаріі PDF Друк e-mail
Четвер, 14 грудня 2017, 18:04

























Беручи до уваги нові тренди на здорове харчування та якість їжі. В стінах КНТУ відбувся круглий стіл метою якого є  обговорення проблем впровадження новітніх технологій в кулінарні та кондитерські вироби ,що зробити їх на сам перед корисними для споживача.
Тетяна Незвищук-Когут ,завідуюча кафедри технології і організації ресторанного господарства розповіла наступне: Сьогодні досить важлива не тільки смачна їжа ,гарна ,яскрава . Тут важлива якість їжі ,наскільки вона збагачена вітамінами,мінералами ,наскільки збагачений увесь комплекс корисних і поживних речовин ,при теплових обробках продукції.

До участі в круглому столі було запрошено студентів, експертів та місцевих рестораторів,які поставили перед собою мету поділитись досвідом  який в майбутньому застосують у створенні високоякісних страв та виробів як світової так і місцевої кухні.
 

Радіо Блиск ФМ 106.6 онлайн

Радіо Блиск ФМ 106.6

Слідкуйте за нами

Відео архів

Відеоархів МТРК Чернівці

Календар новин

< грудня 2017 >
П В С Ч П С Н
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Langate

Справжня вода

Молодий Буковинець

Глобус відвідувачів

Статистика

На даний момент 291 гостей на сайті
 
Copyright © 2010 Телеканал "Чернівці".Всі права захищені.